top of page

ЗАД БАРА

Зад бара | България | Bar Academy

Правете хората щастливи

Барманите никога не трябва да забравят основната мисия на тяхната работа: да правят хората щастливи. Това може да се постигне като им приготвите страхотен коктейл, като им кажете хубава шега, като изкажете съчувствие към нещастен човек, като представите един на друг близки по дух и убеждения хора и по още милион различни начини. Някои от любимите ми бармани са работили в бирарии и дори не знаят как да приготвят задоволителна Маргарита. Ако барманът прави клиента щастлив, той или тя си върши много добре работата.                                                                                                                                 

Гари Реган

барман, автор на The Joy of Mixology

Какво символизира нашето лого

 

Ананасът е глобален символ на хоспиталити индустрията. Според фактите през 1493г. Христофор Колумб пристига на малък остров в Карибския басейн по пътя към Новия свят. Попадайки в малко селище на местното население той става първият европеец, който вижда ананас. “Anana” на техния език - Carib буквално означавало отличен плод. В днвеника си той го записва като плод с формата на шишарка със сладък вкус и твърдост на ябълка. По-късно по времето на Крал Чарлс II в Англия, ананасът става символ на кралските привилегии. В Америка, ако на прием присъства цял ананас, означавало, че не са се пестили средства, събитието да бъде изключително разточително в името на присъстващите гости и тяхното добро изкарване. Така постепенно ананасът придобива днешния си символизъм.

Bar Academy Bulgaria Logo

Край или ново начало?

Ако сте нов за тази професия вие бързо ще разберете дали тя е за вас или не.

Ако не е – продължете по друг път, защото това не означава, че не ставате – може би, вие ще бъдете изключителен в друга сфера.

Ако, обаче, усетите тръпката на шейкъра, то тогава можете да бъдете от онези хора, на които им се плаща, за да работят работата, която обичат – мечтата на всеки разумен човек.

Защото да си барман може да бъде професия за цял живот! Професия, която има своя лайфстайл и която е една от малкото, даваща кариерни възможности по цял свят!

Курсовете на Бар Академия България имат една основна цел, а именно да те подготвят за всички тях и да ти покажат забавната страна на това да бъдеш зад бара. Защото както е добре известно, работим много, но се забавляваме още повече.
Независимо дали имаш опит зад бар или пък точно обратното – нямаш никакъв, но пък си от хората, които винаги са си мечтали някой ден да имат свой собствен бар на брега на морето, Бар Академия България ти осигурява платформа за развитие и мрежа от контакти.

Веднъж научиш ли техниките за миксиране на основните съставки, всеки коктейл е пътешествие и най-вече отношение към по-добрата страна на живота.

Започни своята кариера като професионален барман сега >

Началният курс за барман ти дава възможност за:

40-часово обучение с инструктор;

20 часа практика в заведения-партньори на Бар Академия България;

Удостоверение за професионално обучение от НАПОО и Диплома от Международната асоциация на барманите;

100% помощ и подкрепа при намиране на работа

Запиши се сега

Плащания на 2 вноски.

3-дневен период на отказ;

bottom of page